Het boek van je leven.

Oprichter Marloes aan het woord:

Mijn ouders,

mijn inspiratie

Mijn naam is Marloes Nuijten en ik ben sinds januari 2020 gestart met Mijn Deelboek. Van huis uit ben ik journalist en werkte ik onder andere voor Flair, Runner's World en het Algemeen Dagblad.


Ik was tien jaar toen mijn moeder ernstig ziek werd. Een enorme impact op mijn nog jonge leven. Altijd heb ik de angst gevoeld om haar te verliezen. Wat ben ik dankbaar dat zij inmiddels oma is van onder andere onze zoon! 


Door de gebeurtenis werd onze band wel hechter dan ooit. Tot op de dag van vandaag heb ik diepgaande gesprekken met zowel mijn moeder als mijn vader. Ook over die periode, over hoe het voor hen was. De behoefte om zoveel mogelijk aan mijn ouders te vragen, is er altijd sterk geweest. Om hun verhalen van vroeger te horen en niet ‘verloren’ te laten gaan. Maar ook om van te leren.


Om hun écht te leren kennen en de familieverhalen vast te leggen, heb ik zowel mijn vader als mijn moeder in totaal digitaal 25 vragen over hun leven voorgelegd. Vragen als: Wat zijn je allereerste jeugdherinneringen? Maar ook: Hoe voelde je je toen je eerste kind werd geboren? En: Wat zijn de belangrijkste zaken voor jou in het leven? Ik kreeg verrassende antwoorden, hoorde dingen die ik nog niet wist! De beantwoording van deze vragen en foto’s heb ik gebundeld in een boek. 


Maak een boek

Het was het startpunt van www.mijndeelboek.nl. De mensen die ik over het boek van mijn ouders vertelde, reageerden enthousiast en in een korte tijd hebben al heel wat mensen een ‘Mijn Deelboek’ mogen maken! Zó gaaf en dankbaar daarvoor! Een waardevol cadeau voor hen, maar ook zeker voor hun kinderen. 


Laat de verhalen van je ouders of die van jezelf niet verloren gaan en leg de familieverhalen vast via https://mijndeelboek.nl/bestellen-2.0.html Fijn in je eigen tijd en ruimte :-) Probeer een maand gratis via: https://mijndeelboek.nl/1-maand-gratis-.html.

Leg mijn leven vast

Start met het maken

van je eigen biografie.

Gezien in