Het boek van je leven.

Oprichter Marloes aan het woord:

'Ik probeer vaker bewust stil te staan bij mijn leven'

Mijn naam is Marloes Nuijten en ik ben sinds januari 2020 gestart met Mijn Deelboek. Van huis uit ben ik journalist en werkte ik tien jaar lang voor onder andere het Algemeen Dagblad, Flair en Runner's World.


Soms denk ik met weemoed terug aan het moment dat onze eerste baby Viggo werd geboren. Wat was het magisch toen hij op mijn borst werd gelegd. Zo'n warm, lief, klein mensje. De kraamweek beleefde ik in een roes. De wereld leek even stil te staan. Het draaide even alleen maar om ons kersverse gezin. Alles daarbuiten vergat ik. Heerlijk.


Met Mijn Deelboek ga je weer terug naar dat soort momenten. Je maakt als het ware een reis door je verleden. Even écht stil staan bij je leven. Het besef hoeveel je wel niet hebt meegemaakt; van trotse momenten, maar ook grote uitdagingen die je bent doorgekomen. Verhalen die door ze tastbaar te maken, niet verloren gaan. Verhalen die zorgen voor de mooiste gesprekken met je dierbaren zoals je kinderen.


Máák die reis door je verleden en maak de balans op voor je toekomst.


Maak een boek

Mijn ouders (1952 en 1955) waren de eersten die begin 2020 een boek via Mijn Deelboek maakten. Het was het officiële startpunt van www.mijndeelboek.nl. Inmiddels hebben in een korte tijd al heel wat mensen een Deelboek mogen maken! Zó gaaf en dankbaar daarvoor! Een waardevol cadeau voor hen, maar ook zeker voor hun kinderen.

Start met het maken

van je eigen biografie.