Het boek van je leven.

Maak of geef een cadeau voor het leven!

Deelboeken zijn eigenlijk een soort biografie├źn waar je niet beroemd voor hoeft te zijn. Ieder leven is tenslotte waardevol en zit bomvol herinneringen. Een goede keuze om je herinneringen of die van een dierbare tastbaar te gaan maken!

Inzicht

,,Mijn Deelboek is een antwoord op alle mogelijke vragen van mijn dierbaren over mijn leven. Een mooi cadeau voor beiden!

Door mijn boek kijk ik nu vaak heel anders tegen de gebeurtenissen uit het verleden aan. Je kunt het in een ander perspectief plaatsen. Het geeft rust om dat te beseffen."Ludo

,,Vandaag mijn Deelboek in handen gekregen. Het ziet er zo prachtig uit. Mooie uitvoering op A4 formaat en goeie opmaak. Ook mooi dik papier. Ik ben zeer tevreden. Complimenten!


Voor mijn kinderen en kleinkinderen is het ook leuk om te lezen en het geeft een opening om te vertellen over de tijd waarin ik ben opgegroeid en de manier hoe ik mijn leven tot nu toe heb geleid."


Trees

Voor mijn (klein)kinderen

,,Geweldig en super idee! Ik probeerde dit voor mijzelf op papier te krijgen. Lukte niet. Dit zou de oplossing zijn voor velen!''Ron

De beste oplossing

Deze ouders waren blij verrast:

Gezien in