Deel jouw verhalen met een eigen boek
Laat jouw verhalen niet verloren gaan. Deel ze met dierbaren, zoals de kinderen, in een prachtig vormgegeven boek. Maak gemakkelijk een eigen boek zonder schrijfervaring.
Gezien in:
Wat is Deelboek?
Vele trotse momenten, maar soms ook grote uitdagingen. Wat zou het mooi zijn om deze verhalen met je dierbaren, zoals de kinderen, te delen... maar dit zelf op papier zetten? Dat is niet altijd makkelijk, zeker niet zonder schrijfervaring.
Deelboek helpt van begin tot eind met het maken van jouw eigen unieke, en prachtig vormgegeven boek. Met het beantwoorden van één vraag per week, maak je een reis door jouw leven en creëer je een bijzonder document voor jouw dierbaren.
Hoe werkt het?
Stap 1
Ontvang wekelijks een vraag
Wekelijks ontvang je per e-mail een verrassende vraag over je leven. Deze vragen zijn persoonlijk voor jou.
Stap 2
Beantwoord alle vragen
Je beantwoordt deze vragen in een beveiligde online omgeving. Ook kun je hier foto's toevoegen.
Stap 3
Kies jouw vormgeving
Kies jouw stijl en wij zorgen dat het boek prachtig en persoonlijk wordt vormgegeven.
Wat zeggen onze klanten?
A. Hilt

"Deelboek was een bijzonder mooi verjaardagscadeau van mijn zoon. Echt een uitzonderlijk cadeau! Aan de hand van 25 vragen begin je een reis door je eigen leven en komen dierbare herinneringen weer tot leven. De foto's die je erbij kunt plaatsen maken het verhaal compleet en tastbaar. Ik ben heel blij met het resultaat. Een beknopt naslagwerk voor mezelf, echtgenoot en kinderen. Fantastisch!"
I.L. Troost - Vogel

"Na meerdere startpogingen om mijn eigen verhaal op papier te zetten, kwam ik Deelboek tegen. Aan de hand van een gestructureerd aantal levensvragen reis je door je eigen leven van geboorte tot nu. Het geeft je een handvat om na te denken wat nou echt belangrijk is. Daarbij komen emoties soms behoorlijk om de hoek kijken, maar dat maakt het ook weer kostbaar. Ik heb nu een prachtig document voor mijn kinderen en zéker voor mijn kleinkinderen. Mijn dochters zijn trots op mij. Nou, hoe mooi is dat!"
J. van Jan

"Deelboek is een mooie en originele manier om je levensverhaal te vertellen aan je (klein)kinderen, maar je kan het ook gewoon voor jezelf doen, om de balans op te maken. Je krijgt persoonlijke begeleiding tijdens het hele proces en je kan kiezen uit verschillende uitvoeringen. Ook kun je de tekst laten redigeren door een ervaren editor. Het eindresultaat is heel mooi: je eigen biografie, gedrukt op hoogglanzend papier met een harde kaft. Ik ben er heel blij mee!"
Maak ook een eigen boek!
Met het beantwoorden van één vraag per week, maak je een reis door jouw leven en creëer je een prachtig document voor jouw dierbaren. Start in een paar minuten.
  • Wekelijks een vraag via e–mail (25 in totaal).
  • Geen schrijfervaring nodig.
  • Een duidelijke structuur en schrijftips.
  • Kies jouw unieke design.
  • Jouw eigen boek in handen hebben!
Deelboek tijdelijk voor 199,-
Probeer de eerste 3 vragen gratis
"Ik heb nu een prachtig document voor mijn kinderen en zéker voor mijn kleinkinderen. Mijn dochters zijn trots op mij. Nou, hoe mooi is dat!" - I.L. Troost - Vogel
Wie zijn wij?
Als familiebedrijf weten wij hoe belangrijk het delen van verhalen is. De eerste keer dat wij de Deelboeken van onze ouders lazen, maakte een diepe indruk. Samen zorgen wij ervoor dat óók jij deze bijzondere reis door jouw leven kan maken, met als eindresultaat een prachtig boek voor jouw dierbaren.
Marloes Nuijten
Mede-oprichter
Guido Nuijten
Mede-oprichter
Joriene Nuijten
Eindredacteur
Paul Munsters
Ontwerper
Chris Tanaskoski
Programmeur
Jouw reis begint hier
Met het beantwoorden van één vraag per week, maak je een reis door jouw leven en creëer je een prachtig document voor jouw dierbaren.
Veelgestelde vragen
Kan ik een Deelboek maken zonder schrijfervaring ?
Ja, ook zonder schrijfervaring kun je een eigen Deelboek maken! We helpen je op weg met een duidelijke structuur en schrijftips. Daarnaast is het voor jouw dierbaren het belangrijkste dat het een authentiek verhaal is. Dit is veel belangrijker dan een perfect verhaal.
Kan ik foto’s toevoegen?
Ja, je kunt foto's toevoegen aan jouw Deelboek. De combinatie van verhalen en foto's brengt jouw verhaal écht tot leven voor jouw dierbaren. Denk naast foto's ook aan het toevoegen van afbeeldingen van geboortekaartjes, diploma's of trouwakte.
Zijn mijn verhalen veilig bij jullie?
Ja, jouw verhalen worden opgeslagen in een beveiligd account. Met jouw goedkeuring kunnen we jouw verhalen wel controleren op spelling en grammatica.
Kunnen jullie de spelfouten uit mijn Deelboek halen?
Ja, dit bieden wij aan als een extra optie. Vraag ons naar de voorwaarden.
Hoeveel pagina’s heeft een Deelboek?
Een Deelboek heeft gemiddeld zo'n 100 pagina's (inclusief foto's).
Hoeveel hoofdstukken heeft een Deelboek?
Een Deelboek bestaat standaard uit 25 hoofdstukken gebaseerd op 25 vragen. Het is echter ook mogelijk om meer vragen toe te voegen.
Hoe lang duurt het om een Deelboek te maken?
Wanneer je elke week één vraag beantwoordt, zoals de meeste klanten, duurt het 6 maanden om jouw Deelboek te maken. Het is echter ook mogelijk om twee vragen per week te beantwoorden (3 maanden), of bijvoorbeeld wat langer de tijd te nemen.
Kan ik Deelboek ook cadeau geven?
Ja, Deelboek is ook erg goed geschikt als cadeau. Je kunt Deelboek als cadeaubon hier bestellen: app.mijndeelboek.nl/cadeau/geven